Skip to content

Voorstellen

Mijn naam is Laura Wiegerink, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 2015 en medisch schoonheidsspecialiste in opleiding. Ik vind het erg belangrijk om mezelf verder te blijven ontwikkelen op te gebied van huidverbetering.

 HBL is dé schoonheidssalon voor huidverbetering in Didam. 

Ik richt mij vooral op het verhelpen van huidproblemen en het verbeteren van de huid. Daarnaast kan  je bij mij  ook terecht voor ontspannende behandelingen, permanente make-up en verschillende beauty behandelingen. In de webshop vind je een groot aanbod aan huidverbeterende producten en geef ik je huid advies op maat.

Maak direct een afspraak of neem een kijkje in de webshop

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn salon.

Liefs,

Laura

 

DSC05340
Huidspecialist & eigenaresse Laura

HBL is een salon waar aandacht voor de klant, een eerlijk advies en hoge kwaliteit op één staat. Er worden verschillende behandelingen aangeboden om meerdere huidproblemen te verhelpen, zoals: acne, pigmentvlekken, rimpels, rosacea en nog veel meer.

In de salon werk ik met huidverbeterende producten die verder gaan dan alleen het verzorgen van de huid, daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er geen schadelijke stoffen in de producten zitten.

Ik zie je graag in de salon zodat ik jouw huid weer kan laten stralen!

Vitamine C
Geef je ochtendregime een boost met vitamine C
Dit ongelofelijke ingrediënt biedt de allerbelangrijkste antioxidantbescherming, stimuleert de collageenproductie en blokkeert de ontwikkeling van hyperpigmentatie, voor een gladdere en heldere huidteint.

Zonbeschermer
Het is van fundamenteel belang om elke dag een zeer krachtige zonbeschermer te dragen voor een jeugdige huidteint.
Daarom heeft Medik8 een reeks prachtige lichte maar krachtige zonnefilters ontwikkeld die de huid beschermen en voeden

Vitamine A
Het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Deze krachtige molecuul vernieuwt tijdens het slapen de huid om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Bovendien vermindert het zichtbaar onzuiverheden en bevordert het een heldere, meer egale huidteint.