Skip to content

PRX-T33 COLLAGEEN SKINBOOST

PRX-T33 is een Collageen Skinboost waarbij  géén naalden gebruiken om iets in te spuiten. Het is een korte behandeling met direct een mooi resultaat zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze unieke anti-aging behandeling is ontwikkeld om de biologische behoeften van de huid zoals de huidvernieuwing te stimuleren. Door middel van een zachte massage worden actieve ingrediënten gestimuleerd om de huid in de diepere huidlagen intens te hydrateren. Daarnaast worden de fibroblasten gestimuleerd om de collageen en elastine aanmaak te stimuleren.

 

UNIEKE FORMULE

De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking dan een peeling of andere Skin Boosters. We halen met een naald de vloeistof uit het flesje en spuiten dit op de huid en masseren vervolgens de vloeistof in de huid. Een unieke unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide en Kojine zuur met een zeer nauwkeurige pH-waarde (zuurtegraad). Deze 2 stoffen gaan hand in hand samenwerken in je huid voor het mooiste resultaat zonder hem te beschadigen. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en het heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking. Hij is speciaal samengesteld om te werken in de dermis (2e huidlaag) zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen. Hierdoor heb je ook geen sterke vervelling na de behandeling. Af en toe kan het gebeuren dat de huid een lichte schilfering geeft op plekken waar hij heel vochtarm en/of uit balans is. 

Wanneer je last hebt van hyperpigmentatie, dan kun je dit cosmetisch erg storend vinden. De pigmentvlekken zijn vaak donker van kleur en vallen daardoor op, zeker als het in je gezicht is.

VOORDELEN

  • direct een mooi zichtbaar resultaat
  • korte behandeltijd met een doelgerichte werking
  • hydrateert de huid intens
  • herstelt de natuurlijke glans
  • maakt de huid gladder en steviger
  • kan ook gecombineerd worden met diverse andere behandelmethodes

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling wordt  het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat je een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid.

De PRX-T33 peeling in combinatie met de SkinPen behandeling

De PRX-T33 peeling werkt erg goed in combinatie met een SkinPen behandeling. Door het gebruik van de SkinPen worden er kleine (onzichtbare) gaatjes in de huid gemaakt waardoor de huid geactiveerd wordt om het herstelproces op gang te brengen waardoor de huid zal vernieuwen en de collageen aanmaak zal toenemen.
De SkinPen helpt de huid te verstevigen en egaler te maken, dit in combinatie met de PRX-T33 Skin-Booster sessies geeft een prachtig eind resultaat.
De SkinPen is goed verdraagbaar en er is vrijwel geen downtime op wat roodheid na gedurende maximaal 2 dagen.
Wij raden een kuurverband van 4-6 behandelingen aan waarna het effect zeker tot 6 maanden zichtbaar zal blijven.

Afspraak maken voor een behandeling?