Skip to content

Voorstellen

Mijn naam is Laura Wiegerink, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 2015 en medisch schoonheidsspecialiste in opleiding. Ook ben ik werkzaam bij Medik8 als Business Development Manager en ik vind het erg belangrijk om mezelf verder te blijven ontwikkelen op te gebied van huidverbetering.


HBL is een sfeervolle en professionele huidverbeteringssalon in Didam. Er is voldoende parkeergelegenheid en de salon is niet rolstoel toegankelijk.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn salon.

Liefs,

Laura

 

Huidspecialist & eigenaresse Laura

Merken

• 100% vegan
• 100% parabenen, SLS, ftalaten-vrij
• 100% dierproefvrij
• Experts in vitamine A

 

De filosofie van Medik8 is CSA. Vitamine C en SPF in de ochtend en vitamine A in de avond.

Vitamine C
Geef je ochtendregime een boost met vitamine C
Dit ongelofelijke ingrediënt biedt de allerbelangrijkste antioxidantbescherming, stimuleert de collageenproductie en blokkeert de ontwikkeling van hyperpigmentatie, voor een gladdere en heldere huidteint.

Zonbeschermer
Het is van fundamenteel belang om elke dag een zeer krachtige zonbeschermer te dragen voor een jeugdige huidteint.
Daarom heeft Medik8 een reeks prachtige lichte maar krachtige zonnefilters ontwikkeld die de huid beschermen en voeden

Vitamine A
Het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Deze krachtige molecuul vernieuwt tijdens het slapen de huid om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Bovendien vermindert het zichtbaar onzuiverheden en bevordert het een heldere, meer egale huidteint.

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

 

Heliocare is een zonbeschermingsproduct dat werkt op basis van FernBlock ®. Dit is een gepatenteerde technologie waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond. 

Fernblock ® bevat een krachtige combinatie van natuurlijke anti-oxidanten, waaronder ferulic, cafeïne en chlorogeenzuren. De vrije radicalen die zijn geproduceerd door blootstelling aan de zon en verantwoordelijk zijn voor veroudering, hyperpigmentatie en DNA-schade, worden door de anti-oxidanten geëlimineerd.

Brush on Block is een zonbescherming speciaal ontworpen om een betere manier te bieden om de huid te beschermen tegen de harde stralen van de zon. Het bevat een minerale formule die effectief en gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen, zelfs voor kinderen!

MARC INBANE® Official Webshop | Award-winning Tanning Products

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken.